Multiker Takarmánygyártó és Kereskedelmi Kft.
MULTIKER. MINŐSÉG. MEGBÍZHATÓSÁG.
6033 Városföld, Tavasz utca 1.
info@multikerkft.hu

Cégbemutató

 

 

Cégünk telephelye Bács-Kiskun megyében, Kecskeméttől 10 kilométerre (E75-ös út 96. km-nél) Városföldön található a Dózsa lakótelepen. 1993-ban alakultunk, a szövetkezeti átalakulást követően azzal a céllal, hogy takarmánykereskedelemmel és takarmánygyártással foglalkozzunk.

E feladat megoldására rendelkezünk egy korszerű, a mai igényeket kielégítő takarmánykeverő üzemmel és a gyártáshoz szükséges ismeretekkel bíró kiszolgáló személyzettel. Üzemünkben készítünk igény szerint dercés, granulált, morzsázott takarmányokat. A csomagolás és a termelőhöz történő szállítás a megrendelő kérésére történhet zsákosan, ömlesztve, billenős vagy fluid szállítóeszközzel. A takarmányok gyártása a HACCP szabályainak betartásával és MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerint történik. Elsősorban baromfi és szarvasmarhatápokat készítünk, de természetesen a gyártmánylista bőséggel tartalmaz egyéb állatfajoknak megfelelő eledelt is. Gyártmányaink között megtalálhatóak a brojler, lúd, kacsa, pulyka, nyúl, bárány, szarvasmarha és sertés keveréktakarmányok. A keveréktakarmányon kívül bármilyen takarmány előállításához szükséges termékek, alapanyagok kiszolgálásával is a vásárlók rendelkezésére állunk.

A takarmánygyártás mellett brojlercsirke neveltetési integrációt is működtetünk. A környék mezőgazdasági termelőinek örömére, az aratási szezonban a felajánlott gabonaféléket azonnali fizetés mellett felvásároljuk, segítve ezzel a termelők értékesítési és raktározási gondjain. Megfelelő fedezet biztosíték mellett, takarmányvásárlóink termelési tevékenységét halasztott fizetési határidővel tudjuk segíteni. Cégünk fennállása óta folyamatosan igyekszik a vevői és szállítói oldallal szemben is korrekt megbízható kapcsolat kiépítésére, minden elvárható kötelezettség betartása mellett.